Du er her: Julie Elisabeth Indrelid - SecurityCommunity 2018

Julie Elisabeth Indrelid - SecurityCommunity 2018

 

 

Foredrag: 
EN UTFORDRING TIL 
TRADISJONELL SIKKERHETSTANKEGANG

 
Julie arbeider som relativt nyutdannet rådgiver i konsulentselskapet COWI AS. Hun har bakgrunn som bedriftsøkonom fra Trondheim Handelshøyskole og tatt en master i Eiendomsutvikling og –forvaltning ved NTNU i Trondheim.
Hun skrev masteroppgaven sin om utvikling av BAE med sikringsbehov og om hvordan vi løser dette i Norge. Tross sin unge alder har Julie bred arbeidserfaring. Blant annet gjennom arbeidet med sin masteroppgave fikk hun gleden av å utfordre mange av sikkerhetsfaget etablerte sannheter som; «slik har vi alltid gjort det her».
 
Mange av tiltakene og løsningene innen sikkerhetsfaget er styrt av erfaring. De færreste har en helhetsforståelse av sikkerhetsarbeidet eller økonomisk forståelse når de rådgir sine kunder eller tar valg på veiene av sin egen virksomhet. En ny generasjon «sikkerhetsledelse» er på full fart inn i det etablerte og til dels mannsdominerte sikkerhetsfaget. Å «røske» litt i etablerte sannheter blir dermed viktig for videreutvikling av dette fagfeltet og avgjørende for vår tilpasningsdyktighet til fremtidens marked.

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33